Las Vegas trenca rècords de calor i la gent s'ho pren amb humor

Actualitzat

Les imatges són les d'un experiment artístic del Servei Meteorològic de Las Vegas, que va posar unes ceres de colors a ple sol i va enregistrar com es desfeien amb temperatures ambientals per sobre dels 45 graus. Fa cinc dies que estan amb temperatures per sobre dels 115 ºF (46,1 ºC), quan diumenge passat es va assolir el rècord de 120 ºF (48,8 ºC), l'anterior rècord era el de 116 ºF (46,6 ºC) de l'any 2021.

La calor intensa està provocant problemes a l'Estat de Nevada i també a Califòrnia, on la calor provoca que molts vehicles deixin de funcionar per l'excés de calor al motor.

A la veïna Califòrnia, on alguns cotxes marquen 113 ºF, que corresponen a 45 ºC, les imatges mostren múltiples conductors que han hagut de deixar els vehicles al voral de la carretera amb el motor obert per aconseguir refredar-lo.

Malgrat els inconvenients i els problemes que planteja la situació de calor extrema, moltes persones s'ho prenen amb humor. Preparar xocolata desfeta aprofitant la calor del cotxe o coure llaminadures a l'antena del cotxe, en són algunes de les opcions.

També preparar el clàssic ou ferrat a la vorera amb una temperatura ambiental de 45 ºC.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut