La teva fotografia del temps en el calendari de l'OMM

L'Organització Mundial de Meteorologia busca fotografies per al calendari del 2020

Actualitzat

El 2020 és un any especial per a l'Organització Meteorològica Mundial (OMM) perquè commemora el 70è aniversari de la seva creació.

Cada any per l'estiu, l'OMM organitza un concurs fotogràfic per confeccionar el calendari de l'any que ve. El que busca l'organització del concurs són fotografies artístiques d'alta qualitat i de la màxima bellesa del nostre clima i entorn. I si és possible, fotografies que il·lustrin el tema del Dia Meteorològic Mundial del 2020, Clima i Aigua. Es buscarà representació equilibrada de totes les regions del món.

Les fotografies guanyadores apareixeran impreses en el calendari de l'OMM 2020, es presentaran al portal de l'OMM, a les xarxes socials i es proporcionaran a altres agències de les Nacions Unides.

Ja que som un país amant de la meteorologia i de la fotografia, no deixeu passar aquesta oportunitat. Teniu fins al 15 d'agost per fer el lliurament de les fotografies. No hi ha cap premi en metàl·lic. Les bases del concurs les trobareu en aquest enllaç del Concurs del Calendari 2020.

Mireu les fotografies guanyadores del 2019

Anar al contingut