Calma meteorològica amb l'arribada de la tardor

Alberto Alcántara / Néstor GómezActualitzat

La tardor astronòmica ha arribat a les 9.50 del matí. La nova estació és aquí instal·lada en un pantà baromètric, és a dir, amb una atmosfera que no donarà lloc a fenòmens destacats.

Cel variable

L'estat del cel serà canviant, perquè arribaran núvols prims que deixaran teranyines al cel. Per altra banda, a primera hora poden quedar alguns núvols més compactes cap al sud de la costa central i la costa Daurada, on a l'entorn del Tarragonès pot escapar-se algun ruixat. La tarda serà de cel enterbolit per núvols alts. També creixeran algunes nuvolades cap al nord-est. En principi no se n'esperen precipitacions.


Temperatures en descens

La tardor ens portarà un matí una mica més fresc, amb descensos més moderats cap a l'interior. La mínima serà 3 o 4 ºC més baixa a molts indrets. Al migdia, la temperatura també serà una mica més baixa cap a la costa i el prelitoral. Els extrems se situaran al voltant dels 28 o 29 ºC.

I dimarts...

Continuarem amb la tendència de temps força tranquil, amb pas d'alguns núvols de poca entitat i algunes nuvolades més importants durant la tarda al Pirineu, potser amb algun ruixat al final del dia. Els vents de ponent i sud-oest faran pujar la temperatura.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut