La nevada baixa al fons de les valls del Pirineu

Néstor GómezActualitzat

El dia ha començat amb una fina capa de neu a les valls del Pirineu que, a poc a poc, ha anat augmentant el gruix. En els pobles situats la Vall de Boí, la Vall d'Aran, la d'Àneu i Vallferrera i la Vall Fosca, els gruixos són modestos, però sense cap mena de dubte, és la primera nevada de la temporada en aquests indrets.

Si heu d'agafar el cotxe per les comarques del nord de Lleida, consulteu el web de trànsit per saber les carreteres afectades per la neu.

 

 

I si la neu ha arribat al fons de les valls, ja us podeu imaginar com es troba la situació a alta muntanya. La nevada és intensa i ha avançat cap al Pirineu oriental. Aquí teniu les imatges de les càmeres de TV3 de muntanya que tenen millor visibilitat.

Gràcies a le les fotografies que ens heu fet arribar veiem com es troba el temps a casa vostra. I aquestes són algunes imatges que ens heu enviat al portal del temps o a través de Twitter amb l'etiqueta #324eltemps o @eltempstv3

 

 

 

 

Una de les nevades més importants del dia s'ha donat a la Vall d'Aran. Mercè Gil, des de Betlan, ens mostrava el paisatge cobert de neu

A l'latra costat del Port de la Bonaigua, la neu ha cobert la vall d'Àneu. Ramón Baylina ens mostra Esterri d'Àneu

A l'Alta Ribagorça, la població de Viu de Llevata s'ha despertat de color blanc. Imatge cedida per Jordi Coll

A Puigcerdà, la neu ja queia a mig matí, però encara no agafava. Imatges de Toni Lora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Nevades
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut