La mar es gela a Terra del Foc

Actualitzat

La imatge de les onades glaçades a l'inici de l'hivern és de San Sebastián, al nord de la ciutat de Rio Grande, a Terra del Foc, a l'Argentina, la causa n'han estat unes temperatures extremadament baixes que s'estan donant en aquesta zona de l'extrem sud de la Patagònia.

Aquesta zona té un clima continental humit, amb una clara influència polar. A l'estiu les temperatures estan entre els 10 i els 20 graus, però a l'hivern fàcilment baixen dels 10 graus sota zero. Ja fa dies que les temperatures són gèlides a la zona i les nevades també són molt freqüents a tota aquesta zona.

 

Aquesta situació amb l'arribada d'aire polar antàrtic pot explicar la imatge que s'ha fet viral a les xarxes socials que les onades s'hagin glaçat en aquesta platja del sud-est d'Argentina.

Ja havia passat!

 

L'any 2020 ja hi va haver una situació de fred extrem que va provocar problemes de gel a les canonades i fins i tot cotxes que van quedar completament coberts de glaç en una situació similar a l'actual, tot i que en aquella ocasió el mar no va arribar a glaçar-se. 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut