Imprudència al límit de la tragèdia en travessar un carrer convertit en riuada

Redacció méteoActualitzat

Les imprudències es paguem molt cares i aquí teniu una situació límit d'allò que no hem de fer mai. No s'ha de travessar un carrer convertit en torrentera. Un pam d'aigua baixant per un carrer inclinat és una situació de risc poc evident per a les persones.

Aquestes imatges de xarxes socials fan posar els pèls de punta només de pensar el que podria haver passat ahir a Molina de Segura, a la Regió de Múrcia. Un bon aiguat que va descarregar més de 40 mm a mitja tarda va fer que en poca estona aquest carrer de la ciutat baixés carregat d'aigua.

Les imatges mostren dues imprudències que podrien haver acabat tràgicament. Una mare que intentava travessar el carrer convertit en una riera amb un cotxet va necessitar l'ajuda d'un altre vianant per rescatar la criatura i sortir d'aquesta situació tan delicada. La segona, a la mateixa població, i en un altre carrer amb pendent: un conductor es va endinsar en el corrent d'aigua havent mirat prèviament com baixava el carrer. El vehicle va ser arrossegat pel corrent carrer avall.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut