El turoperador britànic Thomas Cook que va engegar la temporada el 21 de desembre encara no ha pogut aterrar a l'Aeroport de Lleida (ACN)
El turoperador britànic Thomas Cook que va engegar la temporada el 21 de desembre encara no ha pogut aterrar a l'Aeroport de Lleida (ACN)
Lleida

La boira no es mou de Lleida i obliga a desviar novament els vols d'Alguaire

Els tres vols amb esquiadors britànics programats per aquest dilluns es tornen a desviar cap a l'aeroport de Reus

RedaccióActualitzat

La boira que no es mou de la plana de Lleida des de fa molts dies torna a impedir aquest dilluns l'arribada a l'aeroport d'Alguaire dels tres vols amb esquiadors britànics programats pel turoperador Thomas Cook. Els vols, com en les dues ocasions anteriors, s'han desviat a l'aeroport de Reus. Ha afectat mig miler de viatgers que han de fer el trajecte en autocar cap a Andorra des de la capital del Baix Camp. Venen de Londres i Manchester.

El turoperador britànic Thomas Cook va engegar la temporada d'hivern a Alguaire el 21 de desembre però, de moment, tots els vols programats s'han hagut de desviar a Reus per la intensa boira. A partir del dia 13 també s'incorporen a Alguaire els vols amb esquiadors israelians de la companyia Arkia.

El territori reclama des de fa temps la instal·lació a l'aeroport lleidatà d'un sistema antiboira amb més prestacions que eviti situacions com les de les últimes setmanes. El govern ho descarta pel seu cost elevat. Aquest diumenge, però, si va poder aterrar sense problemes a Lleida-Alguaire el vol procedent i amb destinació a Palma de Mallorca.

Anar al contingut