Juliol, un mes de grans contrastos de temperatura

Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
Meteorologia
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El juliol ens ha mostrat les dues cares pel que fa a les temperatures, amb un inici de mes amb temperatures inferiors a les normals i uns últims dies de mes amb temperatures plenament caniculars.

Jofre Janué ens mostra en poc més d'un minut i mig el comportament del mes de juliol, amb les temperatures i les precipitacions extremes. Destaca la comparativa de l'arribada dels 40 ºC entre el 2019 i el 2020 i el nombre de dies de juliol que s'ha arribat a aquesta xifra. Enguany, els 40 ºC han arribar a finals de juliol, mentre que el 2019 es van donar a principis de mes.

 

Com serà el mes d'agost?

Tot indica que tindrem un agost ben normalet pel que fa a les temperatures, és a dir, amb la calor tòrrida que toca per a la primera quinzena i una mica més desinflada per a la segona meitat. Sembla que dintre dels valors normals per aquestes dates. En canvi, els registres de precipitació poden ser superiors als normals d'agost a tot el Pirineu, conseqüència d'unes tempestes més freqüents i/o més actives. Aquestes conclusions són les que ofereix mensualment la NOAA.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut