Inundacions per pluges monsòniques a Karachi, al Pakistan

Alberto AlcántaraActualitzat

Les pluges monsòniques també han arribat a la capital comercial del Pakistan, Karachi. La ciutat va quedar inundada entre diumenge i dilluns. Fins dimarts, el nivell de l'aigua no va començar a baixar. L'aigua va negar habitatges baixos i molts carrers dels districtes comercials. Vuit persones han mort en aquest episodi, segons els serveis d'emergències.

Inundacions a Karachi (EFE)


Els responsables Fundació Edhi, una organització sense ànim de lucre que gestiona una xarxa d'ambulàncies, van reportar que la majoria de les víctimes van ser per electrocució.

Afectacions dels monsons

La temporada de pluja està sent dura i ha provocat inundacions molt extenses que han afectat milions de persones, amb al voltant d'un miler de víctimes mortals a l'Índia, Birmània, el Nepal i Bangladesh, com indica en aquesta piulada l'Organització Meteorològica Mundial.

 


La piulada va acompanyada d'un mapa d'afectacions en què també es veuen les quantitats de pluja acumulada des del mes de juny. Fixeu-vos com hi ha àmplies zones del nord-est de l'Índia i Bangladesh amb registres de 2.000 a 3.000 mm de pluja, fins i tot zones més concretes amb registres d'entre 3.000 i 4.000 mm en dos mesos.

Afectació dels monsons 2020 (@CopernicusEMS / @EU_ECHO)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut