La fotografia que Salvini ha penjat a Twitter durant la seva visita a Venècia, una de les zones més afectades pel temporal
La fotografia que Salvini ha penjat a Twitter durant la seva visita a Venècia, una de les zones més afectades pel temporal
Itàlia

Indignació a Itàlia per una selfie de Salvini somrient a la zona del temporal

Ja són 29 els morts pels temporals que afecten Itàlia; l'últim, aquest cap de setmana a Sicília, on han mort 12 persones

RedaccióActualitzat

A Itàlia ja han mort 29 persones pel temporal de pluja i vent que afecta el país des de fa més d'una setmana. El més recent afecta especialment l'illa de Sicília, on aquest cap de setmana han mort 12 persones i una altra ha desaparegut. Nou de les persones eren de la mateixa família, després que el desbordament d'un riu ha arrasat casa seva.

El vicepresident del govern italià i ministre de l'Interior, Matteo Salvini, s'ha desplaçat al nord d'Itàlia, on el temporal també ha causat danys importants, i ha anunciat que aportaran ajudes econòmiques. Concretament ha dit que destinarà 250 milions d'euros a les zones inundades.

Però el que més ha cridat l'atenció ha estat la selfie que Salvini ha publicat a Twitter. Se'l veu somrient i amb el dit polze aixecat en una visita a la regió també afectada del Vèneto.

La foto és de Venècia i el número dos del govern italià diu que es disposa a anar a "les zones colpejades pels moviments de terra i el temporal" com Belluno.

 

 

La imatge ha provocat la indignació i alguns usuaris li han recordat a les xarxes socials que el que està passant al país "és un tragèdia, no una excursió". Li demanen respecte per les víctimes.

 

 

 

Salvini ha respost a aquestes crítiques dient que "no és un dia per a la polèmica" i que està "orgullós de la feina que fa el govern", format pel seu partit, la Lliga, i l'antisistema Moviment 5 Estrelles. I ha compartit una segona foto al seu compte de Twitter, ara al costat d'un helicòpter dels bombers, afirmant: "Si hi vaig, em critiquen perquè hi vaig. Si no hi vaig, em critiquen perquè no hi vaig. Si estic trist, no està bé, si somric, tampoc és bo. Sabeu una cosa, estimats criticaires, professors i periodistes de l'esquerra? No m'importa, penso en els italians i continuo treballant!"

 

 

No és la primera vegada que l'actitud de Salvini al seu compte de Twitter després d'una tragèdia provoca polèmica al país transalpí. Unes hores després de l'enfonsament d'un pont a Gènova, el líder de la Lliga va anar a sopar amb membres del seu partit, tal com es va veure a les imatges que va exposar a les xarxes.

ARXIVAT A:
Itàlia
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut