Gran acollida de la iniciativa #eltempsdesdecasaTV3

Alberto AlcántaraActualitzat

Fa poc més de 10 dies que vam començar una crida a la vostra participació, perquè ens expliquéssiu el temps que veieu des de la vostra finestra, amb l'etiqueta #eltempsdesdecasaTV3. És un bon moment per agrair-vos la vostra resposta, perquè ha estat tan bona que ens ha desbordat!

Des del 18 de març, hem rebut milers d'observacions des dels vostres balcons, finestres i jardins. Però no només agraïm la quantitat, també el fet que amb aquesta iniciativa hem rebut cròniques d'arreu del país, fins i tot des d'indrets on de vegades ens costa més rebre informació, per la manca d'estacions meteorològiques o de col·laboradors directes.

A més a més hem pogut veure informadors molt joves, potser futurs observadors meteorològics, o també imitadors dels meteoròlegs de la casa. Fins i tot estem coneixent les vostres mascotes. Esperem que tot plegat ens ajudi una mica en aquests dies de confinament.

La participació

Recordeu que podeu fer-nos arribar les vostres col·laboracions a travès de la secció de Participacions del portal del Temps i també a travès de Twitter i Instagram, amb l'etiqueta #eltempsdesdecasaTV3 i #324eltemps.

Com participar a #eltempsdesdecasaTV3
Com participar a #eltempsdesdecasaTV3

Durant aquests 10 dies hem rebut més de 1.442 vídeos al portal o més de 200 mencions a l'Instagram, mentre que les piulades diàries només amb l'etiqueta #eltempsdesdecasaTV3 normalment superen les 100, i arriben a les 130, 150 o 170...tantes que ens és impossible ensenyar-les totes en els nostres espais del temps de TV3 i el 324, o en les noticies de pronòstic del portal.

Per tot això, us donem novament les gràcies i us convidem a seguir participant amb entusiasme, i esperem que aviat torneu a enviar-nos les vostres fotografies des de la platja, la muntanya o des d'allà on estigueu gaudint del lleure.

El temps des de casa a l'Escala (Marta Parés)
El temps des de casa a l'Escala (Marta Parés) (Marta Parés)

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut