Esmoleu els esquís!

Actualitzat

La comparació de les fotografies del Pirineu fetes dimarts de la setmana passada amb les d'avui permet fer-se una idea del canvi que ha experimentat la zona amb les nevades dels últims dies. Han caigut gruixos de neu nova que, en molts casos, superen els 30 centímetres per sobre dels 1.500 metres d'alçada i que faran bona base per al futur, perquè les temperatures s'han de mantenir molt baixes. El descens tèrmic també ha permès a les estacions d'esquí començar a fer neu.

El vent que ahir bufava amb cops molt superiors als 100 km/h als cims s'ha encalmat avui, però ha deixat moltes congestes de neu, com les de la zona del Naut Aran, que és on s'han enregistrat també les nevades més abundants.

A tothom que li agradi l'esquí pot anar preparant el material perquè les nevades reapareixeran aquest dimecres i dijous, i fins i tot hi podrien tornar la setmana vinent. Només cal mirar cap al nord per veure que el paisatge ja té aspecte d'hivern i que el Pirineu ha canviat de color.

Tot sembla indicar que la temporada podrà començar pel pont de la Puríssima, ja que a mitjà termini no sembla que hi hagi d'haver una pujada de les temperatures.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut