Tarda amb sol i núvols baixos a l'interior i la costa

Arriba més aire fred que ens obligarà a abrigar-nos una mica més. Risc de precipitacions minses a la Costa Cde entral

Néstor GómezActualitzat

Arriba una petita glopada d'aire fred que permetrà un nou descens de les temperatures. Aquest cop, el lleuger descens de les temperatures es notarà al migdia, no pas al matí, que ja són prou baixes. Arriba una recta de final de setmana força freda. No només ho notarem al matí, sinó també al migdia, quan tindrem un ambient plenament hivernal. També bufaran el mestral i la tramuntana als dos extrems de la costa.

Glaçades a Lleida (Isa Ramírez)

Núvols baixos, boires i sol

A grans trets, Catalunya la podríem dividir en tres franges segons l'estat del cel. El sector del Pirineu, Prepirineu i nord de Girona, per un costat; les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona, per l'altre, amb gran domini del sol i amb algun banc de boira o núvols baixos, i tota la franja central, des del pla de Lleida fins a la Costa Brava sud i el delta del Llobregat, amb presència de núvols baixos més extensos. Uns núvols baixos que a la Segarra i en zones una mica elevades de la Catalunya Central poden ser boires gebradores, amb un paisatge completament blanc.

A partir del migdia, part dels núvols s'esvairan, però en quedaran alguns reductes durant la tarda a la Selva, la Garrotxa i la Costa Central. Seran núvols localitzats, però podran deixar algunes precipitacions, sobretot al litoral i prelitoral central.

Ambient més fred

Si bé les temperatures matinals han pujat cap a l'Ebre, Ponent i el nord-est, les que ara baixaran seran les màximes. Les temperatures més altes del dia rondaran els 14 ºC.

I els pròxims dies...

Tenim al davant un cap de setmana del tot estable amb boires gebradores de bon matí en punts de Ponent i de la Catalunya Central i amb ambient molt fred, sobretot de bon matí amb glaçades que arribaran a punts de la costa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut