Sol, més nuvolades i alguns ruixats de tarda

A la bossa, ulleres de sol, crema protectora i, segons on estigueu, paraigua plegable

Néstor GómezActualitzat

Entrem de ple en el dies clau de la Setmana Santa amb una estabilitat ben acusada arreu del país. La primera pertorbació activa arribarà a Catalunya cap a dimarts de la setmana que ve amb una notable davallada temporal de les temperatures.

Sol i pocs ruixats

El matí serà radiant de sol arreu. Que no us sobti si de bon matí arran de mar el cel està tapat. Serà cosa de les boires costaneres que poden treure el nas entre el Maresme i el delta de l'Ebre. A partir del migdia apareixeran núvols al Pirineu i poden caure alguns ruixats entre la Cerdanya i l'Alta Garrotxa i també a l'Alt Berguedà i Osona. La quantitat de pluja que caurà serà petita.

Aturem la calor

Les temperatures es mantindran ben altes arreu del país, en general per sobre dels 20 ºC. Les més altes del país es mouran entre els 25 o 27 ºC, una calor moderada clarament superior a la normal per aquestes dates. Tot i així, compte amb els refredats, perquè les temperatures del capvespre i del matí es mantenen fresques fora de la costa.

I els propers dies...

El cap de setmana tindrem un dissabte de sol però amb més ruixats i tronades de tarda, Pirineu, Prepirineu i nord-est. En canvi, diumenge i dilluns el temps més estable.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut