Els núvols que no se'n van i remuntada de les temperatures

Néstor GómezActualitzat

L'anticicló estén el seu radi d'acció cap a tots els països mediterranis. Tot i així, el temps no serà assolellat arreu del país. El vent que bufarà de mar cap a terra condicionarà l'estat del cel. Si voleu que plogui, caldrà esperar a la setmana que ve.

Un altre dia de núvols a la costa

El dia serà semblant a dijous, amb els núvols baixos concentrats a les comarques costaneres i del prelitoral. Tot i tenir un cel amb aspecte amenaçador, no caurà cap gota. A més, a mesura que avanci el matí s'esqueixaran, però no desapareixeran. A totes les comarques de l'interior i del Pirineu lluirà el sol durant tot el dia.

Temperatures amunt

Un cop la massa d'aire més fresca hagi marxat, serà substituïda per una altra massa d'aire una mica més càlida que ajudarà a impulsar les temperatures diürnes amunt. Les temperatures més altes del dia fregaran els 30 ºC a les Terres de l'Ebre i al pla de Lleida. Al migdia farà caloreta. En canvi a la costa, es mantindrà l'ambient fresc a causa dels núvols que taparan el sol a estones.

I el cap de setmana...

Començarà amb un dissabte de núvols que cobriran la totalitat del país. Uns núvols que seran del tot inofensius, no deixaran més que quatre gotes, si arriben a caure. Diumenge farà més sol, però sempre amb el permís dels núvols que el taparan a estones.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut