L'estiu recupera forces

Alberto AlcántaraActualitzat

Després d'uns dies de calor continguda i fortes tempestes, com la de dimecres al vespre a Pruit, recuperem condicions més típiques de mitjans de juliol, amb una pujada de la temperatura i menys protagonisme dels ruixats de tarda.

Més sol

No serà un dia assolellat al 100%, però els núvols tindran menys presència. D'una banda hi haurà la nuvolositat d'evolució, amb possibilitat d'alguna gotellada de tarda al Pirineu. També hi haurà núvols matinals cap a l'extrem sud. I a més a més, passaran alguns núvols alts i mitjans al llarg del dia, més localitzats a la façana litoral i al prelitoral, fins i tot la possibilitat que hi arribi algun núvol més desenvolutat i deixi anar alguna gota. En tot cas serien fenòmens inapreciables. Amb tot, la sensació serà de sol a una gran part de Catalunya.

Més calor

Notarem un repunt de la temperatura diürna, després de dies amb calor força continguda. Les màximes poden pujar 3 o 4º C en molts indrets d'interior. Assolirem extrems de 36 o 37º C. Els 30º C també se superaran al Pirineu i a la costa.

I dissabte...

La temperatura pujarà una mica més, i la calor forta estarà acompanyada d'un temps força assolellat i de nuvolades amb algun ruixat al Pirineu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut