Estabilitat al 100% i pujada de les temperatures

Ja tenim aquí l'anticicló que ens impulsarà cap a un ambient plenament primaveral

Néstor GómezActualitzat

Ja tenim aquí l'anticicló i els seus efectes fins diumenge cap al tard, quan arribarà un nou sistema frontal que renovarà l'atmosfera. Fins aleshores, no només tindrem dies de només sol, sinó que, a més, aniran acompanyats d'un potent ascens de les temperatures.

Sol, sol i més sol

L'estabilitat atmosfèrica serà tan potent que no deixarà espai a l'aparició de núvols. Fins i tot a la tarda, el cel estarà gairebé net de núvols. El vent de mestral a les Terres de l'Ebre desapareixerà. Durant la matinada i el matí ha deixat alguns cops destacats.

Màximes de més de 20 ºC

Des que van tocar fons les temperatures dimecres passat, les temperatures no paren de pujar. Les màximes seran lleugerament superiors als 20 ºC a gran part del país i superaran els 22 ºC a les Terres de l'Ebre. Tot i així, els matins i els vespres seran frescos o freds.

I el cap de setmana...

Cap canvi significatiu pel que fa a l'estat del cel. El primer canvi de temps arribarà el vespre de diumenge amb un nou sistema frontal. S'espera un cap de setmana càlid, amb un dissabte de temperatures disparades amb valors que poden tocar els 26 ºC.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut