Tarda variable i amb alguns ruixats dispersos

Els núvols aniran a més i el paraigua serà necessari a partir del migdia

Alberto AlcántaraActualitzat

La gota freda situada a l'estret de Gibraltar es desplaça cap al centre d'Andalusia, al mateix temps que perd energia. Tot i això, s'esperen xàfecs molt intensos o torrencials a les províncies d'Almeria, Múrcia, Alacant i València.

A casa nostra ens arriba de resquitllada, en forma de pluja feble.

 

 

Ulleres de sol i paraigua

El dia s'ha llevat amb bandes de núvols alts i mitjans movent-se de sud-est a nord-oest, i amb núvols més compactes cap a les Terres de l'Ebre i la costa Central. Són núvols associats a la perifèria de la gran pertorbació situada al sud peninsular. Han caigut alguns xàfecs molt minsos, amb registres de fins a 3 mm.

A la tarda, la nuvolositat serà més abundant i compacta en general. De nou, esperem alguns ruixats, puntualment moderats i més abundants al terç sud. Poden caure a punts de la costa Daurada o sud de la Central, Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, punts de la Catalunya i la costa central. A tot estirar, poden arribar a punts del prepirineu occidental, sempre amb un caràcter molt dispers i amb quantitats molt minses.

Temperatures iguals

Les temperatures es mouran ben poc respecte a dijous, en tot cas pujaran una mica en general, tret de l'extrem sud del país. Les màximes més altes del dia se situaran entre els 30 i els 33 ºC.


I dissabte...

No farà net i tindrem una mica de tot, amb cel variable i possibilitat de ruixats molt irregulars i dispersos.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut