Tarda amb restes de núvols i algun ruixat

Recta final de setmana que ens durà cap a un estiuet de sant Martí en ple sol i d'ambient suau

Néstor GómezActualitzat

Divendres està marcat per un sistema frontal que ha entrat de matinada i s'allunyant amb rapidesa. Un altre front, molt més feble i sense gaires pluges, s'acostarà cap al tard i ens acompanyarà durant dissabte.

Paisatge de la Cerdanya (Jordi Rubira)

Tarda amb menys pluja

De matinada ha plogut arreu, amb registres que han anat de 4 a 40 mm, amb alguns valors fins i tot superiors. El matí ha estat de pluja en retirada pel nord i nord-est, amb més precipitacions a les comarques de Girona. A la resta, s'han obert clarianes però encara han quedat alguns xàfecs puntual.

El sol o el cel mig ennuvolat dominaran a la tarda a la meitat sud  i a puntsde l'oest del país. Al Pirineu quedaran alguns núvols, però on estarà més ennuvolat serà entre Barcelona i Girona. En aquesta zona del nord-est pot caure algun ruixat puntual, més probable cap al sector del Ripollès, la Garrotxa o l'entorn del Montseny. A última hora del dia s'acostaran núvols per l'oest, indicatius del nou front, poc actiu, que es prepara per dissabte.

Temperatures estancades

A causa dels núvols, la temperatura nocturna ha pujat, de 2 a 7ºC en general. L'ambient serà ben agradable al migdia, amb unes temperatures que poden assolir valors de fins a 20 ºC als indrets més càlids del país.

I el cap de setmana...

Cap de setmana amb dues cares. Un dissabte amb cel cobert o mig ennuvolat durant tot el dia a gairebé tot el país i un diumenge força assolellat i ben suau.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut