Tarda amb ingredients 100% d'estiu

Recta final de setmana amb clar temps estival. Arriben dies de crema solar, banyador i para-sol

Néstor GómezActualitzat

L'anticicló situat al centre continental ens acompanyarà durant els propers dies i ens donarà una gran estabilitat atmosfèrica. Arriben dies per gaudir a l'aire lliure, tant si escolliu mar, muntanya o pla. En tots els casos, si us exposeu al sol, no oblideu de posar-vos crema solar.

Sol i poc més

Estem davant d'una jornada radiant de sol. Durant la primera meitat del dia, un tel de núvols prims ha travessat Catalunya sense tenir cap efecte. Cap al migdia, com sol ser habitual en jornades càlides, han començat a desenvolupar-se cúmuls sobre les zones de muntanya, sobretot sobre els cims del Pirineu, però també cap al prelitoral. La tarda serà de cel assolellat o variable per aquestes nuvolades d'evolució. En tot cas, és tanta l'estabilitat atmosfèrica que no s'espera precipitació i si algun núvol és més amenaçador i deixa algun ruixat, serà ben feble.

Més calor

Les temperatures pujaran gairebé arreu del país perquè l'aire fred que ens ha acompanyat durant els darrers dies haurà marxat. Tot i això, la calor no es dispararà. Les temperatures més altes del dia es mouran a l'entorn dels 34 ºC a l'interior de les Terres de l'Ebre i al pla de Lleida.

I el cap de setmana...

Tenim al davant un cap de setmana de sol i platja, o de sol i muntanya. Sigueu on sigueu, el temps serà molt estable. El proper canvi de temps, potser, arribarà a començaments de la setmana que ve.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut