Diumenge variable i amb una mica més de neu

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge, la pertorbació tendirà a endinsar-se cap al centre d'Europa, però continuarà arrossegant nuvolades, poc actives, que arribaran a casa nostra. Per tant, el temps serà semblant als de les últimes hores, i acumularem una mica més de neu. El vent de nord-oest continuarà bufant amb cops forts a les Terres de l'Ebre, al Camp de Tarragona i, fins i tot, a la costa central. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l'avís per aquest motiu.

Durro (Mercè Monsonís)

Més neu a l'Alt Pirineu

El dia ha començat amb núvols baixos força extensos cap a la Catalunya central. S'aniran esqueixant amb el pas de les hores. A més a més, veurem passar núvols d'oest a est, sempre més compactes pel nord-est. Tornarà a nevar cap a l'Alt Pirineu, i ho farà en forma de neu a partir d'uns 800 metres, puntualment per sota. Fora del Pirineu, si cau alguna gota serà anecdòtica. A mesura que avanci el dia, també apareixeran ruixats en altres punts del vessant nord Pirineu, però seran més minsos i transitoris. A la resta veurem una barreja de núvols i clarianes.

Temperatura matinal una mica més alta

La temperatura de primera hora ha estat freda, però menys que la de dissabte, sobretot cap al sud a causa del vent. Les glaçades han perdut extensió i força. Podeu consultar les temperatures mínimes i altres dades del temps actual al visor de la secció "Quin temps fa ara?" del portal del temps.

Les temperatures del migdia baixaran lleugerament cap al nord-oest i seran semblants o pujaran un pèl a la resta del país.

I dilluns...

Canvi de temps que portarà una nova tongada de precipitacions, tot i que en general esperem pluja molt minsa. Només a l'Alt Pirineu cauran quantitats una mica abundants.

 

ARXIVAT A:
El temps
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut