Diumenge, tornen els ruixats i baixa la temperatura a molts indrets

Alberto Alcántara

Petit canvi de temps a partir d'aquest diumenge. Entra una mica més d'aire fred per les capes altes atmosfèriques, i això animarà els ruixats de tarda. La temperatura continuarà en una dinàmica descendent en molts indrets. A l'Empordà, continuarà bufant la tramuntana.

La lluna al Puigmal / Toni Lora (Toni Lora)

Canvi de temps

Els primers símptomes de canvi seran els núvols alts que es veuran durant la primera part del dia, i que aniran acompanyats, amb el pas de les hores, de les nuvolades que apareixeran al Pirineu, a la zona dels Ports i en altres punts de muntanya de la meitat oriental. Aquestes nuvolades ja deixaran alguns ruixats a partir del migdia. Localment, hi haurà alguns xàfecs moderats, acompanyats de tempesta i amb possibles calamarsades, més probables cap al sector del Ripollès, la Garrotxa o Osona. Al final del dia, tornarà a augmentar la nuvolositat per l'oest.

Temperatura a la baixa

La temperatura màxima baixarà amb l'excepció del litoral. Tindrem valors entre 28 i 33 - 34 ºC a una gran part de Catalunya.

Evolució de la temperatura prevista per a diumenge a les 14.00 UTC (WRF / TVC)

Podeu seguir les dades del temps actual amb el visor MeteodadesTV3 del portal del temps.

I dilluns...

El temps continuarà mogut. De fet, durant el matí entraran ruixats pel terç l'oest, els més abundants en direcció a l'Alt Pirineu. A la tarda, tornaran els xàfecs i les tempestes al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est, fins i tot a punts del prelitoral.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut