Tarda de sol i una mica de mala mar

Alberto AlcántaraActualitzat

Avui s'acabarà de retirar la pertorbació que ens ha deixat bons registres d'aigua aquests dies a la façana litoral i al prelitoral.
 

Del temporal de divendres i dissabte només en queda l'onatge.El Servei Meteorològic de Catalunya manté activat l'avís per aquest motiu. El vent de gregal pararà, després d'haver deixat alguns cops moderats de matinada.

Posta de sol des de Sant Jaume d'Enveja (Toni Ventura (Arxiu))

Més clarianes

La matinada encara ha estat de núvols abundants, fins i tot amb algun ruixat més significatiu cap al nord-est, però amb el pas de les hores el sol s'ha imposat en general. Els núvols estan trigant més a desaparèixer del sector de ponent i de les Terres de l'Ebre, on també resisteixen alguns bancs de boira, afavorits per la pluja caiguda durant les últimes hores.

La tarda serà força més assolellada en general, tot i que veurem algunes bandes de núvols prims pel sud i per l'oest, i restes de núvols baixos cap a ponent.  

Més contrast tèrmic

Els núvols nocturns han impedit una davallada de la temperatura durant la matinada. De fet, només han baixat de manera clara cap a ponent. Aquí teniu el mapa de Tº mínima de diumenge. Podeu consultar altres variables  meteorològiques al visor del portal d'@eltempsTV3.

 

La màxima, en canvi, pujarà, tret d'alguns punts de boira resistent cap a l'oest. A l'interior de la demarcació de Girona, nord de Barcelona i en punts de la vall de l'Ebre, la pujada pot ser de 4 a 7 ºC. Quedarem entre els 15 i els 19 ºC en conjunt.

I dilluns...

Arribaran núvols alts i mitjans per l'oest de Catalunya i de cara a la tarda. La temperatura es mantindrà sense canvis importants.
 

 

ARXIVAT A:
El temps
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut