Una tarda amb marató de sol

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquest diumenge de La Marató arriba presidit per grans clarianes. El sol dominarà durant una bona part del dia, i els pocs núvols que veurem seran inofensius. El vent també anirà definitivament de baixa, tot i que fins a mig matí encara ha bufat amb algun cop puntual moderat al Camp de Tarragona.

Podeu anar seguint la previsió més detallada per a les seus de La Marató al portal del temps: Reus, Tàrrega, Olot i Barcelona.

Ambient assolellat

El sol ha estat el dominador gairebé durant el matí. Tot i això, el dia s'ha aixecat amb algun banc de boira cap a la Depressió Central i valls del Pirineu o Prepirineu, i també amb alguns núvols alts a tocar de la costa, més abundants cap al delta de l'Ebre. Els núvols han estat transitoris, mentre que la boira encara es mantenia a migdia en alguns indrets, com per exemple a punts de la Cerdanya.

La tarda començarà igual, amb cel assolellat, però amb el pas de les hores s'anirà enteranyinant lleugerament per núvols prims, però serà sobretot de cara al vespre. En tot cas, seran núvols inofensius. A més a més, també al final del dia s'acumularan núvols baixos al terç sud i al nord de la Costa Brava, indicatius del canvi de temps que començarà dilluns.

Temperatura sense grans canvis

En general, no tindrem variacions importants, però localment sí: per exemple, hem tingut temperatures mínimes 3 o 5 ºC més baixes en punts de ponent o les Terres de l'Ebre. La màxima serà força suau en general, amb molts valors entre 15 i 20 ºC.

I dilluns...

El vent girarà a llevant i notarem el canvi d'aires. El cel es veurà força ennuvolat per núvols baixos, fins i tot amb possibilitat de quatre gotes cap al litoral.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut