Diumenge, del sol als ruixats

Millora el temps, però no del tot. Aprofiteu les hores de sol.

Néstor GómezActualitzat

Acabem la setmana amb una família de pertorbacions entre el golf de Biscaia i Portugal. Tot i així, ens arribaran vents eixuts que permetran que tinguem un dia força tranquil. Ara bé, no serà una estabilitat total.

Dia de cel variable (Núria Boldó)

Més sol que ruixats

El dia serà radiant de sol, amb un gran matí per gaudir de la bonança en el temps i per gaudir de l'activitat que tinguem prevista, sobretot si és a muntanya. Matinada amb boires baixes a moltes valls del centre i del nord del país, també a punts del Camp de Tarragona. Duraran fins les 9 o 10 del matí. També podreu optar per anar a la platja, però ja us diem que no farà tanta calor com la de principis de setmana. A partir del migdia, en canvi, el temps farà un tomb al Pirineu amb el creixement de gran nuvolades i ruixats que poden caure a qualsevol punt de la serralada. Ruixats a punts del Prepirineu i nord de Girona, com a la Garrotxa i la part nord de l'Alt Empordà.

Temperatures amunt

Les temperatures es recuperaran de dia després del descens tèrmic de divendres. Les temperatures més altes del país rondaran els 30 a 32 ºC. Lleuger descens durant la matinada.

I la nova setmana...

La propera setmana arrenca amb un temps incert, sense confluència de criteris dels diferents models meteorològics, amb estones de sol i ruixats cada dia. La tarda de dilluns al nord i la del dimarts a bona part de Catalunya és quan ens portarà més tronades. Probable davallada de les temperatures al Pirineu aquest proper divendres. A la costa, vent de oest o mestral, amb calor de dia. Però refrescarà arreu el proper cap de setmana.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut