La Candelera riu, però d'hivern, res

RedaccióActualitzat

Diumenge és un dia anticiclònic amb pocs matisos. Els fronts llisquen per França, i a Catalunya només ens arriben bandes inofensives de núvols. Dia 2 de febrer, la Candelera ens riu: fa sol i no ha de ploure enlloc. Per tant, segons diu el refranyer, l'hivern és viu. I, de moment, no sembla hivern, però sí que refredarà dimarts a la nit i dimecres vinent.
 

Cel poc ennuvolat

Hem vist alguns núvols baixos matinals o bancs de boira a la Depressió Central, punts de ponent o valls del Prepirineu. La tendència ha estat marcada pel pas d'alguns núvols alts i mitjans, que han estat més freqüents durant el matí i ho seran cap al vespre, i sobretot cap al terç nord del país. La part central del dia, assolellada.

Ambient primaveral

Seguim amb l'escalada dels últims dies. La mínima ha pujat una mica més en general, tret del quadrant nord-est, i la màxima pujarà un graó més respecte a dissabte, fins i tot localment més en punts del Pirineu i en punts de la costa central i de les comarques de Girona. Tindrem extrems que poden voltar els 24 o 25 ºC puntualment.

I dilluns...

El temps continuarà sent anticiclònic i força assolellat, tot i que els sistemes frontals que entraran per França aportaran bandes transitòries de núvols prims. La temperatura encara pot pujar un grau més.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut