Tarda amb arribada d'un front poc actiu temperatura més alta en general

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquest diumenge tindrem un petit canvi de temps que vindrà de la mà d'un sistema frontal poc actiu. També hem de destacar el vent, que ha bufat de mestral amb cops de fins a 100 km/h al Camp de Tarragona, però que va de baixa.

Núvols en augment

Serà un dia d'augment de la nuvolositat. Durant el matí hem vist una barreja de núvols alts i mitjans, que han arribat des de l'oest, amb núvols baixos i boira, que sobretot han afectat la Depressió Central. També ha estat tapat al vessant nord del Pirineu, on ha caigut una mica de neu en una cota situada al voltant dels 900 metres.

La part més activa del sistema frontal arribarà a partir de la tarda, però portarà poca pluja. Deixarà alguns ruixats molt minsos per punts del terç oest, potser amb algun de més destacat cap a la Terra Alta. Serà difícil que arribin a altres punts del centre i est del país. Al Pirineu pot tornar a nevar de manera molt intermitent cap al vespre i la matinada, amb quantitats poc abundants. La cota de neu pujarà fins als 1.200 durant la tarda.

Temperatura en ascens

El fred dels últims dies quedarà moderat per un tímid augment de la temperatura, tant la mínima com la màxima. Alguns valors ja podran enfilar-se una mica per sobre dels 15 ºC.

I dilluns...

Començarem la setmana sense gaires canvis en la temperatura, amb més clarianes, ruixats residuals i vent de mestral i tramuntana.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut