Tarda amb més sol i temperatures en ascens

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge es retira encara més l'aire fred en alçada, mentre que els vents de superfície giraran a oest i el sud-oest durant les hores centrals del dia. Farà més sol i més calor. Tot i això, també esperem algunes nuvolades.

 

Pocs núvols

D'entrada, es mantindrà més tapat cap al vessant nord del Pirineu, amb risc d'alguna precipitació mólt esporàdica ja, i amb una cota de neu d'uns 800 metres. A la resta, el matí serà força assolellat. A partir de mig matí, també s'obrirà cap al vessant nord del Pirineu.

Amb ajuda del sol, creixeran núvols d'evolució a punts de muntanya, tant al Pirineu com al Prepirineu i al Prelitoral. La tarda, doncs, portarà un cel una mica més variable en aquests indrets, i també a punts de la Costa Brava i la Costa Central, cap a on es mouran aquestes nuvolades. No es descarta algun xàfec puntual i dispers, anecdòtic, a l'interior del nord-est. A la resta, cel assolellat o poc ennuvolat.

Més calor al migdia

La temperatura de primera hora ha baixat una mica per ponent i punts de l'Ebre i ha pujat a l'Empordà. Hem tingut algunes glaçades febles puntuals fora del Pirineu. Podeu consultar els valors registrats en l'apartat "Quin temps fa ara?" del portal del temps.

Al migdia notarem més la pujada en general, amb diferències de 3 a 6 ºC a punts del terç nord o del prelitoral. Els valors més alts tocaran els 21 ºC.

I dilluns...

Vents humits a la costa, on pot baixar una mica la temperatura, i cel bastant més ennuvolat en general, a causa del pas de núvols alts i mitjans. Fins i tot arribaran núvols més compactes per l'oest al final del dia. Encara pot caure algun ruixat pel nord-est.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut