Tarda de sol i alguns núvols inofensius

Alberto AlcántaraActualitzat

L'estabilitat fa un pas endavant aquest diumenge. Els núvols perden protagonisme i la calor i la xafogor s'imposen.

Més sol

No hem acabat de deslliurar-nos del tot dels núvols baixos costaners, però aquest matí han sigut molt més puntuals. Els hem vist a l'entorn del sud de la costa central i nord de la Daurada, però no han suposat un obstacle important per al sol. Amb el pas de les hores, els núvols d'evolució en punts de muntanya han agafat el relleu.

La tarda serà assolellada en general, tret d'aquestes nuvolades que sorgeixen cap al Pirineu o el Prelitoral, però que no seran capaços de deixar precipitacions. Els núvols baixos recuperaran posicions per la costa tarragonina i la central, però ja serà de cara al vespre.

Calor

Petits canvis de la temperatura, amb valors amunt i avall. A primera hora han tendit a pujar lleugerament per l'oest, en punts del Pirineu i, localment, a l'Empordà, mentre que han baixat a la resta. Les màximes baixaran una mica a la costa empordanesa i altres punts del nord-est i pujaran per ponent. Els extrems seguiran situats al voltant dels 35 ºC, localitzats en punts de ponent, la Catalunya central o les Terres de l'Ebre.

I dilluns...

Tindrem un nou augment de la inestabilitat, que es traduirà en l'aparició de ruixats i tempestes localment moderats al Pirineu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut