Mar fumejant a les illes Medes (Jordi Massa)
Mar fumejant a les illes Medes (Jordi Massa)

Tarda estable, amb alguns núvols costaners

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge hi ha una mica de moviment atmosfèric, amb una pertorbació que entra per l'oest peninsular, però a Catalunya no notarem grans canvis. El més significatiu és un augment dels núvols a punts de la costa o bé boirines o algunes boires baixes.

Més núvols costaners

En general, tornarem a tenir un dia força assolellat, però amb més presència d'alguns núvols baixos. Durant el matí s'han escampat per punts del litoral i prelitoral, sobretot al sud. També s'han endinsat per la vall de l'Ebre. A migdia es veien molt més trencats.

De cara a la tarda, que ha començat amb un cel blau gairebé arreu, anirem notant un augment progressiu de núvols per la zona costanera. Al final de la jornada ja veurem un cel una mica més variable, amb més núvols baixos endinsats cap a punts del prelitoral central. De manera independent, també poden arribarar uns quants núvols prims des del sud.

Temperatura sense gaires canvis

Mantindrem les constants d'inversió tèrmica matinal i gran amplitud tèrmica, en alguns casos de més de 20ºC. Com a novetat, la temperatura màxima de diumenge pot baixar una mica. En qualsevol cas, continuarem parlant d'un ambient molt suau, amb extrems de 18 o 19ºC.  

I dilluns...

De moment, no veiem la llum al final del túnel anticiclònic, i començarem la setmana amb condicions meteorològiques semblants a les de diumenge.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut