Diumenge amb calor moderada i alguns núvols

Temps estable però amb alguns núvols baixos a primeres hores i tarda amb nuvolades a l'Alt Pirineu

Recacció méteoActualitzat

Aquest diumenge continuarem amb una calor a ratlla sense excessos i amb una matinada molt agradable, sobretot a l'interior. La jornada començarà amb boirines a les fondalades, núvols baixos al sud del país i cel menys serè a ponent. Tot i així el sol s'imposarà amb temperatures sense grans canvis.

Matinada fresca o freda a Cerdanya amb algunes boirines (Keith Vinyet)

A la tarda es mantindran les condicions atmosfèriques perquè creixin nuvolades en zones de muntanya del nord del territori. Tot i així serà sobretot a l'Alt Pirineu on s'esperen alguns ruixats, difícilment a la resta. La cua d'un front s'aproximarà amb un embossant d'aire fred en altura, per aquesta raó no acabarà de fer net i es mantindrà el temps insegur en aquests indrets

Vent de llevant a gregal a la costa

El vent marítim mantindrà els termòmetres frenats sobretot a la façana litoral i amb força onatge al voltant de la costa central. La calor continuarà sent poc excessiva i els valors més alts de l'interior s'acostaran com a molt als 34ºC.


 

I dilluns...

Arribarà un front amb aire fred en altura que provocarà la reculada del termòmetre i ruixats dispersos a gran part del país, però sobretot a l'interior..

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut