Diumenge, dia d'estiu

A poc a poc, el temps serà més estival sense una calor disparada

Néstor GómezActualitzat

El temps serà molt tranquil. L'única novetat que hi haurà a la península Ibèrica serà l'arribada d'un petit embossament d'aire fred que afectarà Portugal sense gaire conseqüència. Aquí notarem molt poc els seus efectes. Les precipitacions més properes a casa nostra es trobaran als Alps i al Regne Unit.

Sol i núvols prims, més abundants a la tarda

Durant tot el dia el temps serà radiant de sol. Un gran dia per gaudir a l'aire lliure, tant si aneu a la platja com si escolliu anar a la muntanya. Del cel serè del matí passarem a una tarda amb algunes teranyines de núvols prims i alguns núvols de tarda sobre el Pirineu. Estones de cel ennuvolat o mig ennuvolat al centre i al sud. En cap cas s'espera precipitació.

La calor augmenta però no colla

Les temperatures diürnes més altes del país es mouran a l'entorn dels 30 ºC. Una calor que es troba dins la normalitat per aquestes dates.

I la propera setmana...

Divendres entrarem oficialment a l'estació astronòmica de l'estiu i sembla que ho farem amb un ambient clarament estival de calor intensa. Així que si sou dels que trobàveu a faltar la calor, paciència, que ja la tenim a tocar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut