Tarda de núvols en augment i ambient molt suau

Alberto AlcántaraActualitzat

El cap de setmana comença amb una gran pertorbació davant de Portugal, batejada com a Lola. Està lluny de casa nostra, però igualment notarem la seva influència en forma de núvols. Tindrem vents del sud i sud-est que portaran un ambient molt suau.

Núvols alts sobre Barcelona (Ricard Herrera)

Cel variable

Serà un dia de cel canviant. Durant la primera part de la jornada hem tingut força sol, tot i que matisat per núvols prims. També hem vist alguns bancs de boirina en fondalades interiors i alguns núvols baixos matinals cap a l'Ebre.

Els núvols aniran a més durant la tarda i, sobretot, al vespre. Cada cop seran més extensos i compactes. Fins i tot al final del dia podria ploure una mica a l'entorn dels Ports de Tortosa.

Ambient molt suau

El vent de sud garantirà un ambient força suau i amb una temperatura igual o una mica més alta que la de divendres, tant a primera hora del dia com al migdia. Els valors més alts arribaran als 24 ºC per ponent. Estarem entre 16 i 22 ºC a gran part de Catalunya.

I diumenge...

Acabarà de passar un feix de núvols més compacte, que deixarà precipitacions poc abundants i brutes de fang a la meitat oest de Catalunya durant la matinada i el matí.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut