Tarda de sol i més calor

Alberto AlcántaraActualitzat

El cap de setmana ens portarà més influència de l'anticicló de les Açores i menys aire fred per les capes altes atmosfèriques, d'aquí que esperem un temps més assolellat en general, després d'uns episodis de tempestes força espectaculars. Bufarà una mica de vent, de tramuntana al cap de Creus, amb alguns cops forts a l'inici i al final del dia, i mestral a la Costa Daurada fins al migdia.

Cel ras a Sant Quintí de Mediona (Xavi Navas / arxiu)

Sol

De matinada encara hem tingut alguns ruixats moderats a l'entorn de la costa central. De fet, a primera hora encara se'n veien al Maresme. Al llarg del matí hem recuperat una calma gairebé absoluta, amb restes de núvols baixos a punts del nord-est i un cel més assolellat a la resta.


De cara a la tarda, creixeran algunes nuvolades d'evolució a punts de muntanya, sobretot al Pirineu, i també a punts d'interior del nord-est, presumiblement sense conseqüències. Cap al vespre arribaran alguns núvols prims per l'extrem nord.

Calor

La retirada dels núvols ha portat una baixada de les temperatures de primera hora gairebé arreu, tret de l'Empordà, mentre que al migdia pujaran en general, cap als 33 o 34 ºC en els extrems. Potser baixen lleugerament a punts de la costa central.

I diumenge...

Serà un dia plàcid i assolellat en general, amb unes temperatures que continuaran cap amunt.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut