Dissabte, temps assolellat amb matisos

Després d'un divendres de cel gris i pluges, torna el sol

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat torna a guanyar terreny, però no serà pas absoluta arreu del país. La borrasca que durant aquesta setmana ha marcat el temps a Catalunya, sobretot divendres amb les pluges, es desplaçarà des de Portugal cap al golf de Biscaia i amb clara tendència a perdre energia.

Ruixat entre temps assolellat a Sitges (Ricard Pineda)

Sol i ruixats

El gruix dels ruixats, durant la matinada –en qualsevol punt del país i a primera hora del matí. Quedaran reductes de pluges a les comarques de Girona i al vessant sud del Pirineu occidental (Alta Ribagorça i Pallars Jussà). A la resta del país, la retirada de les pluges de la matinada implicarà que els núvols marxin i, com a conseqüència, farà un bon sol.

La tarda serà assolellada arreu del país, només en zones de muntanya hi haurà alguns núvols. No es descarta algun ruixat minso a l'extrem nord del Pirineu.

Màximes de 30 ºC

Les temperatures pujaran una mica. El sol que lluirà ajudarà a empènyer les temperatures amunt, però no es dispararan; les més altes del dia rondaran els 30 ºC.

I diumenge...

Gran domini del sol. Només a la tarda cauran ruixats al Pirineu. Les temperatures es mantindran similars a les de dissabte.

 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut