Dissabte, sol i algunes nuvolades de tarda

RedaccióActualitzat

Temps tranquil per començar el cap de setmana, tot i que entrarà una mica d'aire fred en alçada i això donarà força a les nuvolades de tarda al Pirineu. En qualsevol cas, esperem poc moviment.

Nuvolades des del mirador de l'Arp, a l'Alt Urgell (Cristina Sánchez)

Sol i algunes nuvolades de tarda

El sol serà el gran protagonista del dia gairebé arreu, sobretot durant el matí. A partir del migdia, creixeran nuvolades de calor a l'eix del Pirineu i punts d'interior del nord-est, però serà difícil que es formin tempestes. En qualsevol cas, no descartem algun xàfec aïllat i minso, anecdòtic, al nord de la serralada. Al final del dia, augmentaran els núvols per l'oest.

Temperatura en ascens

La temperatura de primera hora tornarà a pujar, de l'ordre de 2 a 4 ºC en general. La temperatura diürna també pujarà a una gran part del país, amb vents del sud i sud-oest moderats. Les màximes més altes arribaran als 34 o 35 ºC a Ponent, punts de les Terres de l'Ebre, de la Catalunya Central i del prelitoral.

I diumenge...

L'aire fred en alçada s'endinsarà una mica més sobre la vertical de Catalunya, i això comportarà un dia més variable i amb més risc de ruixats de tarda cap al nord i nord-est.  

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut