Tarda de dissabte amb retorn de les tempestes

Alberto AlcántaraActualitzat

Avui torna a accentuar-se la inestabilitat. Entra una mica més d'aire fred i reapareixeran els ruixats de tarda. Al final del dia, arribaran més nuvolades per l'oest. Acabaran per complicar el temps del cap de setmana.

Torroja de Segarra (Jordi Prat)

Núvols en augment

Encara tindrem unes hores de treva, en molts casos durant tot el dia. El matí ha estat de sol en general, amb alguns bancs de boira o núvols baixos en punts del nord-est.

El moviment començarà a partir del migdia, quan reapareixeran els núvols d'evolució i es formaran ruixats i tempestes. Seran més freqüents al Pirineu i al Prepirineu, però també es poden deixar veure pel prelitoral i punts de la Catalunya central, o cap a l'entorn dels Ports de Tortosa. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l'avís per intensitat de pluja. Localment hi pot haver calamarsades. Cap al vespre, arribaran més núvols i una línia de precipitació per l'Aragó, que es concentrarà cap al nord-oest de Catalunya i anirà avançant de matinada.

Temperatura en ascens

La temperatura pujarà una mica més, seguint l'estela de divendres. L'excepció serà la Costa Daurada, on serà més baixa per la desaparició del mestral reescalfat. De tota manera, no passarem dels 28-29 ºC a tot estirar.

I diumenge...

La inestabilitat anirà a més, amb pluja que s'estendrà a qualsevol punt de Catalunya durant el matí, amb presència de tempestes i calamarsades. La temperatura baixarà clarament i gairebé arreu.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut