Dissabte més assolellat i amb temperatura en ascens

RedaccióActualitzat

El cap de setmana començarà dominat per un anticicló i amb retirada de l'aire fred per les capes altes atmosfèriques. Tindrem un temps estable. La tramuntana anirà afluixant de matinada, i el mestral també.

Vista des de Sant Boi de Lluçanès(Josep Maria Costa)

Temps tranquil

Esperem un dia de cel assolellat en general. Tot i això, esperem el pas d'alguns núvols prims al llarg del matí. Dibuixaran algunes teranyines al cel. També es veuran alguns núvols baixos cap a la Costa Central a primera hora.

De cara a la tarda, tindrem un augment de la nuvolositat cap a la Vall d'Aran. Al mateix temps, creixeran nuvolades d'evolució, però no tindran gaire empenta sense l'aire fred en altura. No esperem ruixats.

Temperatura en ascens

La temperatura de primera hora pot pujar lleugerament en general. L'augment es notarà més cap a l'Alt Pirineu. Les màximes pujaran clarament al Pirineu i al quadrant nord-est. Els valors més alts arribaran als 26-27 ºC en punts de l'Ebre, i als 25-26 ºC cap al prelitoral central i l'interior del nord-est. Podeu consultar els valors del dia en el visor MeteodadesTV3 del portal del temps.

I diumenge...

Nou repunt de la temperatura, tant la mínima com la màxima, que pujarà cap als 28-30 ºC cap a l'interior. Bufarà vent del sud-oest moderat a la Costa Central. Els núvols seran poc importants.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut