La temperatura es normalitza cap al nord-est

Alberto AlcántaraActualitzat

El cap de setmana ens portarà un descens progressiu de la temperatura en general. Farà calor, però deixarem enrere les condicions més extremes. Dissabte, bufarà vent de sud i est al litoral central, amb alguns cops moderats durant les hores centrals del dia.

La Tallada d'Empordà (Miquel Galceran)

Calor amb menys extrems

La principal notícia del cap de setmana serà el descens de la temperatura en moltes comarques. De calor, en farà, com correspon a l'època de l'any, però dissabte ja començarem a notar canvis: el més important, la normalització de la temperatura cap al nord-est, després d'un divendres tòrrid en què es van assolir els 40 ºC per primera vegada aquest any.

En canvi, les màximes es mantindran o pujaran una mica en punts del litoral i prelitoral sud.

Evolució de la temperatura per a dissabte a les 14.00 (TVC / WRF)

Podeu veure els registres del dia en el visor MeteodadesTV3 del portal del temps.

Sol i núvols

El temps continuarà marcat pel sol, amb alguns matisos. Al llarg del dia es veuran bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel una mica enteranyinat a estones. Els núvols seran més gruixuts a partir de mitja tarda al vessant nord del Pirineu, i també augmentaran els núvols baixos a la Costa Daurada cap al vespre. Petites variacions en un dia de ple estiu.

I diumenge...

Entrarà una mica de mestral matinal i, sobretot, tramuntana, que bufarà amb més intensitat, sobretot al final del dia. La temperatura baixarà una mica més gairebé a tot arreu, amb excepció del litoral. Augmentarà la inestabilitat i es formaran més ruixats i tempestes, principalment al terç nord, però també cap als Ports.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut