Tarda de cel variable en general

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquest dissabte arriba un altre sistema frontal associat a una enorme pertorbació atlàntica. Serà un front poc actiu, i es notarà més en l'aspecte del cel que no pas en la pluja que portarà. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l'avís per vent.

Tarda variable

Es preveu una tarda variable, amb més núvols cap a l'oest de Catalunya i més clarianes a la resta. És poc probable que veiem pluja. Potser caurà una mica més cap al vessant sud del Pirineu occidental, on s'han registrat algunes dècimes de precipitació durant la primera part del dia.

Temperatura suau

La temperatura matinal ha baixat, mentre que la màxima baixarà en alguns punts del nord-oest i pujarà a la resta, sobretot a les comarques de Girona, al litoral i prelitoral central, a causa del vent de ponent i garbí. Hi haurà valors d'entre 15 i 21 ºC en molts indrets.

I diumenge...

La temperatura diürna pujarà de manera notable per l'interior, sobretot cap a ponent, i tindrem un estiuet de Sant Martí puntual. Serà un dia de cel variable, i amb risc d'algun xàfec al vessant sud del Pirineu occidental.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut