Dissabte es manté l'onada de calor

RedaccióActualitzat

El cap de setmana comença sense que afluixi l'onada de calor. Potser diumenge baixa una mica la màxima, però dissabte encara serà un dia de calor extrema. Segueixen activats els avisos per calor del Servei Meteorològic de Catalunya.

Pocs núvols

El sol dominarà en general, durant la major part del dia i a una gran part del territori. De nou, podrem veure estones amb alguns núvols alts i mitjans que poden entrar des del mar cap a la façana litoral i avançar de nord a sud. També tindrem núvols d'evolució que poden deixar algun xàfec minso a punts d'interior del nord-est.

La calor no afluixa

El dia començarà amb valors tropicals i fins i tot en alguns indrets es poden superar els excepcionals valors de divendres. I durant les hores centrals, la calor i la xafogor tampoc recularan. Els registres se situaran per sobre dels 30º C arreu, però amb moltes poblacions per sobre dels 34ºC i amb unes màximes situades al voltant dels 40 ºC - 41 ºC a ponent i punts de l'Ebre.

I diumenge...

Podran formar-se més ruixats de tarda, mentre que la calor diürna pot retrocedir una mica en alguns punts. En tot cas, no es notarà gaire.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut