Tarda variable i amb un vent clarament de baixa

Alberto AlcántaraActualitzat

Dissabte puja una mica més la pressió atmosfèrica i el vent va de baixa, després del temporal de divendres. De tota manera, durant la matinada i el matí encara hem tingut alguns cops destacats.

 


Sol i núvols

També de matinada hem tingut una mica de precipitació al vessant nord del Pirineu. Però el matí ja ha estat molt encalmat, amb pluja i neu aturats en aquest sector. Ha quedat un cel variable, amb restes de núvols al Pirineu i alguns núvols de vent a punts de la costa.

A la tarda, continuarà la tònica variable, però amb més núvols alts i mitjans que arribaran per l'oest. No esperem pluja. Les nuvolades afavoriran una posta de sol força vistosa.

Temperatura en descens

Com que el vent no ha desaparegut del tot, la temperatura de primera hora no ha pogut davallar, però sí ha baixat de 2 a 4 ºC a punts del terç sud i a molts punts del nord-est. A la resta, han pujat, sobretot a ponent i a l'Alt Pirineu.

Al migdia, la temperatura màxima pot baixar una mica, sobretot cap al prelitoral i a les Terres de l'Ebre. Pujarà cap al nord-oest. Tindrem valors per sota dels 13 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i de fins a 19 o 20 ºC a la costa i al prelitoral.

I per a La Marató...

Esperem un temps encara més tranquil, amb molt menys vent, tot i que encara tindrem algun cop moderat al Camp de Tarragona i a les comarques del sud de Barcelona durant el matí. El sol dominarà el cel durant una bona part del dia.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut