Dissabte, dia rúfol i amb nous ruixats

Alberto AlcántaraActualitzat

El temps continuarà insegur durant el cap de setmana. Dominarà l'anticicló en la superfície, amb vents humits a gran part de la costa, i a més a més tindrem aire fred per les capes altes. Es desenvoluparan ruixats.

Cel ennuvolat a Rupit (Carme Molist)

Dia rúfol

Veurem un cel força carregat de núvols, més o menys compactes però repartits per tot el país. A primera hora estaran barrejats amb boires i boirines a molts punts d'interior, i amb mala visibilitat per la pols sahariana en suspensió. La pluja, bruta de fang, pot caure al principi del dia a punts de l'extrem nord, de manera molt minsa, però serà a partir de mig matí i a la tarda quan els ruixats es reactivaran amb més força. Tendiran a localitzar-se a la meitat nord, entre la depressió central i el Pirineu, puntualment també al prelitoral sud. Localment tindrem algunes tempestes i alguns ruixats d'intensitat moderada. La cota de neu voltarà els 1.600 metres.

Temperatura diürna més baixa

Es reduirà l'amplitud tèrmica, perquè la mínima ha estat semblant o ha pujat, mentre que la màxima es mantindrà o baixarà. En qualsevol cas, no seran grans canvis. Moltes màximes estaran entre els 13 i els 17 ºC. Podeu consultar les dades del temps actual al visor de l'ICGC del nostre portal del temps.

I diumenge...

Continuarà la dinàmica de ruixats i algunes tempestes, localment moderats, i concentrats fonamentalment al Pirineu, Prepirineu i l'interior del quadrant nord-est.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut