La Vall d'en Bas (Xevi Parrilla)
La Vall d'en Bas (Xevi Parrilla)

Tarda de sol i núvols en general, amb menys vent

Alberto AlcántaraActualitzat

Hem encetat un cap de setmana de vent, neu i cel variable. Aquest vespre arribarà un front que reactivarà la nevada al Pirineu i portarà alguns ruixats de matinada. El vent ha bufat de nord-oest amb ratxes fortes als dos extrems de Catalunya i als cims del Pirineu, però aquesta tarda ens donarà una treva de poques hores.

Sol i núvols

Tindrem un cel variable al llarg del dia. Hem vist força sol al matí, tot i que també hem vist núvols baixos a la Catalunya Central i alguns núvols prims i núvols de vent en trànsit, del tot inofensius. També ha estat tapat al vessant nord del Pirineu, on ha deixat de nevar a primera hora del matí.
 

A la tarda augmentarà la nuvolositat en general des de l'oest, però la precipitació no es reactivarà fins al vespre, sobretot la nevada al Pirineu, amb una cota que haurà pujat cap als 1.300 o 1.400 metres. El front també pot deixar alguns plugims o ruixats minsos per l'oest. A la resta, passaran de matinada.

Temperatura més alta

L'ambient fred de les últimes hores quedarà una mica matisat per un augment molt lleuger de la mínima en els indrets ventosos i una pujada també poc notable de la temperatura màxima, que pot guanyar d'1 a 3 ºC. De tota manera, no anirem més enllà dels 19 ºC.

I diumenge...

La precipitació continuarà al vessant nord del Pirineu, amb una cota que pot baixar per sota dels 1.000 metres. També cauran alguns ruixats de matinada i fins a l'inici del matí, més destacats entre la costa central i el sud de la Costa Brava. El vent no desapareixerà dels dos extrems del país.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut