Tarda de cel assolellat

Alberto AlcántaraActualitzat

Dissabte serà un dia de petit parèntesi anticiclònic en el temps, amb vent de component oest en general, amb algun cop fort del sud-oest al litoral.

Pocs núvols a l'Escala (Lluís Roura)

Dia de calma

L'estabilitat s'ha traduït en alguns bancs de boira, sobretot a l'entorn de la Catalunya central. A la resta ha dominat un cel serè, amb uns quants núvols baixos puntuals dispersos per l'entorn de la costa nord. De fet, de matinada han caigut alguns ruixats per l'Alt Empordà, amb registres d'entre 1 i 5 mm. La tarda serà de sol arreu, amb arribada d'alguns núvols prims al final del dia per l'extrem oest.

Temperatura més baixa

Encetarem el dia amb temperatures més fresques en general, amb baixades d'entre 3 i 8 ºC, sobretot a la meitat nord. Les temperatures màximes seran molt semblants a les de divendres en general, potser un pèl més baixes. Només baixaran de manera més clara, de 2 a 4 ºC, a punts de la costa.

I diumenge...

Arriba un canvi de temps, però serà de cara a la tarda i al vespre, amb l'arribada d'un front que portarà pluja pel nord-oest. La temperatura pujarà, abans de la nova baixada prevista després del pas del front.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut