Tarda calorosa i força assolellada

Alberto AlcántaraActualitzat

El cap de setmana encara ens portarà moltes hores de calma meteorològica. Es preveu un canvi, però no arribarà fins diumenge a la tarda. Avui només en tindrem un petit aperitiu. D'entrada, el temps serà molt estable.

Sol

El domini de l'anticicló es traduirà en un cel força assolellat en general i durant tot el dia. L'excepció l'hem trobada a la façana litoral, per la formació d'alguns núvols baixos o bancs de boira, que han tocat la costa de manera esporàdica durant la primera part del matí i cap al litoral central i sud. A partir del migdia poden arribar alguns núvols prims anecdòtics per ponent. Al final de la jornada, els núvols baixos poden tornar puntualment a la costa.

Ambient calorós

La temperatura continuarà pujant en conjunt, de manera més marcada durant les hores centrals del dia en punts d'interior del nord-est i al nord del Pirineu. Podrem tocar la barrera dels 26 ºC. Els núvols baixos frenaran la temperatura diürna en punts de la Costa Daurada.

I diumenge...

Arribarà un front de núvols de cara a la tarda, que portarà més núvols i una mica de precipitació al vessant nord del Pirineu. La cota de neu baixarà cap als 800 metres al final.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut