Dissabte calorós i assolellat en general

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquest dissabte la temperatura tocarà sostre. Tindrem un dia força estable, amb mestral i tramuntana als dos extrems del país durant el matí, i vents del sud i sud-oest durant les hores centrals del dia.

Fornells de la Selva(Maria Lluïsa Bataller)

Sol

Esperem un dia assolellat a una bona part del país, sobretot durant el matí. A la tarda sí que veurem alguns núvols més. D'entrada n'arribaran alguns de prims per l'extrem nord, inofensius. També esperem nuvolades d'evolució en punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, també al prelitoral. En el cas del Pirineu no es descarta alguna gotellada anecdòtica, sobretot cap a l'est de la serralada.

Calor disparada

La temperatura pujarà gairebé arreu, tant la mínima com la màxima. L'excepció la trobarem a punts de la Costa Daurada o la Costa Brava, on la disminució del vent de nord i nord-oest reescalfat farà que la màxima baixi una mica. En tot cas, quedarem entre 28 i 31 ºC en general, però valors que poden escalar cap als 33-34 ºC cap a ponent, punts de les Terres de l'Ebre, el prelitoral o la Catalunya Central.  

I diumenge...

Augmentarà la inestabilitat i es formaran més tempestes de tarda, localment moderades, al Pirineu i Prepirineu. La marinada farà baixar la temperatura màxima a la meitat est del país.
 

 

ARXIVAT A:
El temps
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut