Dissabte càlid i amb ruixats de tarda i vespre

Alberto AlcántaraActualitzat

Dissabte continuarà dominant l'anticicló però, lentament, anirà entrant una mica d'aire més fred per les capes altes de l'atmosfera. Això farà que tinguem més risc de ruixats.


Més núvols

El matí ha estat força tranquil, amb sol o amb el pas de núvols prims que no han apaivagat la sensació de sol. També s'han vist alguns núvols baixos puntuals cap al litoral sud.


A partir del migdia, i a banda dels núvols prims en trànsit, creixeran nuvolades d'evolució, principalment en punts de muntanya, i també s'anirà tapan pel vessant nord del Pirineu. Descarregaran alguns ruixats febles cap al Pirineu i, amb el pas de les hores, també podran arribar a altres punts cel centre del país, del prelitoral central cap a l'interior. En qualsevol cas, deixaran poca aigua.
 

Temperatura una mica més baixa

Venim de dies càlids i de la primera jornada amb 35 ºC de l'any i continuarà fent calor. La temperatura del migdia baixarà lleugerament en alguns indrets d'interior, sobretot a l'Alt Pirineu i punts del quadrant nord-est. Amb tot, encara tindrem molts valors entre 28 i 33 ºC, amb algunes puntes de calor superiors.
 

I diumenge...

Es repetiran els xàfecs al Pirineu i la temperatura baixarà de manera més general, entre 3 i 4 ºC en molts indrets.
 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut