Tarda de dissabte amb menys calor

Alberto AlcántaraActualitzat

L'anticicló queda situat a l'oest de França. Continua la situació de mestral i tramuntana, tot i que el vent perdrà força. El Servei Meteorològic de Catalunya només manté de cara a la tarda un avís per estat de la mar.

Sol, núvols baixos i boira

El cel presenta poques novetats. Els bancs de boira i núvols baixos han estat protagonistes durant el matí en punts de la Catalunya Central, a la costa Central, al vessant nord del Pirineu i a l'entorn del massís del Port. També s'han vist alguns núvols prims matinals que han entrat pel terç nord, i alguns núvols de vent a sotavent del Pirineu. A la resta, ha fet sol.

A la tarda quedaran alguns núvols residuals cap a la vall d'Aran, i alguns de baixos dispersos a punts de la costa, però el panorama continuarà força assolellat en general.

Temperatures a la baixa

Potser el més destacat serà el descens de la temperatura diürna. A primera hora el vent ha actuat de fre de la caiguda tèrmica a molts punts del terç sud i a l'Empordà i el Pirineu. L'ambient és fresc o fred en general a primera hora. La màxima baixarà arreu, amb descensos de 3-4 ºC a punts d'interior i al Pirineu. D'aquesta manera, de valors extrems d'uns 29 o 30 ºC passarem a uns 24-25 ºC. Molts valors quedaran entre els 18 i els 22 ºC.

I diumenge...

La situació de vent continuarà, com també ho farà l'ambient assolellat en general. La temperatura baixarà a primera hora, i les màximes poden recuperar-se una mica cap al nord-est.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut