Dissabte amb sol i alguns núvols baixos i boira

Alberto AlcántaraActualitzat

Dissabte presidit per l'anticicló. El canvi més destacat serà que la tramuntana afluixarà o quedarà més restringida al nord del cap de Creus, de manera que desapareixeran el rebuf i els núvols baixos cap a la Costa Central. El mestral encara deixarà algun cop fort a la Costa Daurada fins a mig matí.

Sant Sadurní de l'Heura / Anna Maria Sayols (Anna Maria Sayols)

Més sol

De matinada hem tingut núvols baixos costaners, que encara a primera hora es veien cap a la meitat sud de la costa i que tendiran a marxar al llarg del migdia. També tindrem núvols baixos i bancs de boira distribuïts per la depressió central, que s'aniran desfent al llarg del matí en general. La boira serà gebradora en alguns casos. El sol dominarà en general durant la tarda, potser amb algunes restes de núvols baixos a l'interior.

Temperatures en descens

Les temperatures de primera hora han baixaran de 2 a 5 ºC en molts indrets del sud, centre i nord-est del país. Les màximes també poden baixar un pèl cap a ponent, però a la resta seran molt semblants a les de divendres. Es repetiran les glaçades entre moderades i fortes, mentre que al migdia no passarem dels 12-13 ºC al litoral i al prelitoral. Ens mourem entre els 6 i 10 ºC, en general.

 

I diumenge...

Continuarà l'anticicló i, per tant, la manca de moviment meteorològic important. Farà sol, tindrem alguns núvols baixos i bancs de boira, i menys vent. Les temperatures pujaran.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut